Breaking News:

Kunci Jawaban

KUNCI JAWABAN Latihan UAS & PAS Bahasa Inggris 11 SMA, What Do You Think About Our Food Cleanliness?

Mari kita mengerjakan soal-soal berikut ini tentang soal dan kunci jawaban latihan UAS dan PAS pelajaran Bahasa Inggris kelas 11

Editor: Talitha Desena
freepik.com
Ilustrasi makanan bersih - soal dan kunci jawaban latihan UAS dan PAS pelajaran Bahasa Inggris kelas 11 

f. ways of treating illness     (paragraph 4, line 2)
Answer: medical

g. thing made up of two or more parts    (paragraph 4, line 4)
Answer: compounds

h. way of treating a person or thing    (paragraph 4, line 4)
Answer: treatments

>>> ESSAY

B. Fill in the blaks with the correct answer

41. “I am really glad with your answera”. The statement below expresses ….
Answer: satisfaction

42. The bookstore on closes at 7:00 a.m. The underlined words are categorized as ….
Answer: noun phrase

43. The man ….. is standing in front of Mrs. Hani is my brother.
Answer: who

44. The women about ….. we talk to is an actress.
Answer: whom

45. The boy ….. bicycle was stolen by his new friends, called the police
Answer: whose

46. I don’t know ….. the little girls house is.
Answer: where

47. She is the girl ….. we are going to meet to.
Answer: whom

48. She is the old women ….. they told me about.
Answer: whom

49. write 3 noun phrases …..
Answer:
- a banana
- the house
- some people

Halaman
1234
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2023 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved