Breaking News:

Kunci Jawaban

Kunci Jawaban Soal Bahasa Inggris Kelas 12 Halaman 22 23 : Complete Sentences If You Visit Seattle!

Simaklah kunci jawaban soal Bahasa Inggris kelas 12 halaman 22 23 : Complete sentences if you visit Seattle!

Kamp Bahasa Inggris YouTube
Simaklah kunci jawaban soal Bahasa Inggris kelas 12 halaman 22 23 : Complete sentences if you visit Seattle! 

TRIBUNNEWSMAKER.COM - Simaklah kunci jawaban soal Bahasa Inggris kelas 12 halaman 22 23 : Complete sentences if you visit Seattle!

Pelajari kunci jawaban soal Bahasa Inggris kelas 12 halaman 22 23 yang membahas task 3 Complete Sentences: If You Visit Seattle. Siswa sebaiknya mengerjakan soal secara mandiri terlebih dahulu, kemudian dapat mencocokkan dengan kunci jawaban ini.

Di bawah ini penjelasan kunci jawaban soal Bahasa Inggris kelas 12 halaman 22 23, sebagai berikut :

Personalisation:
If you have an opportunity to visit Seattlewhat will you do?

Write down your plan on a piece of paper.

Taks 3 Complete the sentences
Please complete the following sentences by referring to the previous reading text

Example:
If you visit Seattlearrive with If you visit Seattlearrive with ………….. this list of six must-have experiences

Task :

1. If you visit Seattle, the first thing to do is……..

Jawaban : If you visit Seattle, the first thing to do is Feel the fresh air on your face as you sail to Banbrige Island on a Washingon State Ferry.

2. The second thing to do is ………

Jawaban : The second thing to do is tour Pike place market’s produce stands and buy something you’ve never teasted.

3. The 'Soul of Seattleis the name for ……….……….. because…………..

Jawaban : The ‘Soul of Seattle’ is the name for emerland city, because the area is festival of sound, tastes, and smels is part of the reason amid all the joyful hubbub, make sure you take time to spot these beloved icons.

4. ………..is the third. instruction to follow if you visit Seattle.

Jawaban : Book a night at one of the many cosy B and BS or resorts available throughout the sun Juan Island is the third instruction to follow is you visit Seattle.

5. If I am in the San Juan Islandswill be able to enjoy …………

Jawaban : If I am in the Sun Juan Island, I will be able to enjoy the friendly island culture and also enjoy naturalist-guided tours, wild life spotting, whale watching and storm watching.

6. The fourth instruction to follow is………

Jawaban : The fourth instruction to follow is See exciting and experiemental works at Chihuly Garden and Glass.

7. Chihuly Garden and Glass customer service may offer a help to a guest saying………

Jawaban : Chihuly garden and Glass customer service may offer a help to a guest saying can I help you ?

8. If you were an aircraft factory staffwhat would you say to offer help for your visitorsWhat if………

Jawaban : If you were an aircraft factory staff, what would you say to offer help for your visitors. What if we go around to watch the worlds most sophisticsted aircraft be bullt.

9. Two instructions to follow at the Boeing factory are …….. and ……….

Jawaban : Two instruction to follow at the Boeing factor are explore dynamics of flight and experience new aviation innovation. And go behind the scenes at Boeing to watch the very same jets you may one day be a passenger on being assembled.

10. Imagine you are visiting Lake Toba with your classmates. Your friends want to go canoeing but do not know how to do itWhat would you say to help them ……..

Jawaban : Imagine you are visiting Lake Toba with you classmates. You friends want to go canoeing but do not know how to do it. What would you say to help them how about I help you with this ?

 

*) Disclaimer:

Jawaban di atas hanya digunakan oleh orang tua untuk memandu proses belajar anak. Sebelum melihat kunci jawaban, siswa harus terlebih dahulu menjawabnya sendiri, setelah itu gunakan artikel ini untuk mengoreksi hasil pekerjaan siswa.

(Banjarmasinpost.co.id/Kristin Juli Saputri)

Tags:
kunci jawabanBahasa InggrisKelas 12
Rekomendasi untuk Anda
AA

BERITA TERKINI

© 2025 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved