Kunci Jawaban
SOAL & KUNCI JAWABAN Latihan UAS dan PAS Bahasa Inggris Kelas 11 SMA, Breeding of Giant Cuttlefish
Simak dengan baik penjelasan artikel ini mengenai soal dan kunci jawaban latihan UAS dan PAS pelajaran Bahasa Inggris kelas 11 SMA
Editor: Talitha Desena
41. “I am really glad with your answera”. The statement below expresses ….
Answer: satisfaction
42. The bookstore on closes at 7:00 a.m. The underlined words are categorized as ….
Answer: noun phrase
43. The man ….. is standing in front of Mrs. Hani is my brother.
Answer: who
44. The women about ….. we talk to is an actress.
Answer: whom
45. The boy ….. bicycle was stolen by his new friends, called the police
Answer: whose
46. I don’t know ….. the little girls house is.
Answer: where
47. She is the girl ….. we are going to meet to.
Answer: whom
48. She is the old women ….. they told me about.
Answer: whom
49. write 3 noun phrases …..
Answer:
- a banana
- the house
- some people
50. Write a sentence that uses a noun phrase ……
Answer:
- a big banana
- the old house
- some angry people
*SOAL PILIHAN GANDA
Choose the best answer by crossing (x) a, b, c, d, or e!
No. 5 to 9 refer to the text below.
Taking care of the keyboard
The keyboard is a roburts device used for inputting data on to your computer. As you type in information small letters are sent via the cable to the inside of the machine where they are organized into the words that you see. Keep your cable straight.
It is important that the keyboard cable has no kinks or that no object is placed on the cable to restrict the flow of letters to the machine. Care also must be taken that letters with sharp point do not become snared in the cable.
X’s and Z’s are the most common letters to be snared, and the result will be words appearing on the screen with these letters missing. O’s and D’s move the easiest through the cable.
To best take care of your keyboard cable stretch it out and straighten the kinks frequently. Letters are snared most frequently where the cable enters the machine, so be sure to straighten that section of cable on a weekly basis.
Be aware that any spelling mistakes may be the result of letters stuck in the cable rather than dyslexic fingers. Letters caught in the cable decay away quickly once the machine is turned off, so no lasting damage occurs in the buildup of snared letters.
5. The description of in the script includes ….
a. selling your keyboard
b. cleaning your keyboard
c. washing your keyboard
d. none of the options are correct
e. all of the options are correct
Answer: d
6. What does the writer compared keyboard with?
a. small machine
b. tools
c. group of small letters
d. robust device
e. hardware
Answer: d
Pembahasan: terdapat pada paragrap pertama, kalimat pertama