Kunci Jawaban
Kunci Jawaban dan Contoh Soal UTS, PTS Bahasa Jawa Kelas 1 SD Semester 1 Kurikulum 2013
Kunci Jawaban dan Contoh Soal UTS, PTS Bahasa Jawa Kelas 1 SD Semester 1 Kurikulum 2013: Pilihan Ganda dan Esai.
Editor: Tim TribunNewsmaker
9. Rani ambekane ngos-ngosan bar mlayu. Perangane awak sing kanggo ambekan yaiku ...
a. ilat
b. irung
c. alis
Jawaban: b
10. Santi nutupi sirahe ben ora kepanasen nganggo ...
a. sepatu
b. topi
c. sabuk
Jawaban: b
Baca juga: 25 Soal & Kunci Jawaban Bahasa Jawa Kelas 1 SD Semester 2: Basa Kramane Rambut Yaiku?
11. Sepatu lan sandal iku gunane kanggo ana ing ...
a. sikil
b. tangan
c. sirah
Jawaban: a
12. Bayu nduwe tas anyar kanggo sekolah. Tas iku digunakane kanggo ...
a. wadah banyu putih
b. wadah sega mbi lawuh
c. wadah buku-buku
Jawaban: c
13. Bapak nembe gerah wajane. Wajane basa ngokone yaiku ...
a. untu
b. sirah
c. wetenge
Jawaban: a
14. Iki tanganku. iku ... ibu.
a. tangane
b. sikil
c. astane
Jawaban: c
15. Cit cit cit iku swarane ...
a. macan
b. jaran
c. tikus
Jawaban: c
16. Kukuruyuk iku swarane ...
a. jago
b. manuk
c. kucing
Jawaban: a
17. Kewan sing iso mabur yaiku ...
a. iwak
b. wedus
c. manuk
Jawaban: c
18. Jes jes jes iku swarane ... mlaku.
a. pesawat
b. sepur
c. kapal
Jawaban: b
19. Bapakke bapakku diarani ...
a. pakdhe
b. embah kakung
c. kangmas
Jawaban: b
20. Karo sedulur kudu ...
a. padu
b. rukun
c. rame
Jawaban: b
Tribunnews.com|Latifah|Tribunnewsmaker|Aleyda Salsa Sabillawati
| Kunci Jawaban Bahasa Jawa Kelas 3 Semester 1 Kurikulum Merdeka Latihan Soal SAS UAS |
|
|---|
| Kunci Jawaban PAI Kelas 7 Semester 1 Kurikulum Merdeka Latihan Soal SAS UAS ASAS |
|
|---|
| Kunci Jawaban Informatika Kelas 8 Semester 1 Kurikulum Merdeka Latihan PTS/STS/UTS |
|
|---|
| Kunci Jawaban PJOK Kelas 2 Semester 1 Kurikulum Merdeka Latihan PTS/UTS/STS |
|
|---|
| Kunci Jawaban PKN Kelas 3 Semester 1 Kurikulum Merdeka Latihan Soal PTS/STS |
|
|---|
:quality(30):format(webp):focal(0.5x0.5:0.5x0.5)/newsmaker/foto/bank/originals/javanese-people.jpg)