Kunci Jawaban
19+ Soal & Kunci Jawaban UAS dan PAS Bahasa Inggris Kelas 7 SMP/MTs Semester 2, What Does White Eat?
Ini 19 lebih contoh soal dan kunci jawaban UAS & PAS Bahasa Inggris kelas 7 SMP/MTs semester 2
Editor: Talitha Desena
Sintya: Dewi, your room is very unique and large. It has things with many different colours and shapes.
Dewi: Tes, that's right. It has two dark brown chairs, a yellow bed, a round table and a black bookshelf.
Sintya: And you have a very big TV. It's awesome.
13. “It’s awesome.”
What is the synonym of the italic word?
A. Different
B. Expensive
C. Comfortable
D. Amazing
Jawaban: D
14. “And you have a very big TV.”
What is the synonym of the italic word?
A. Small
B. Huge
C. Tiny
D. Good
Jawaban: B
15. We know from the conversation that .....
A. Dini’s room is very unique, colourful and has many things with different shapes.
B. Dini’s room is very unique and and has many things in the same colour.
C. Dini’s room is very small and has many things with the same shapes.
D. Dini’s room is very unique and has many things with the same shapes.
Jawaban: A

The conversation is for no 16-17
Yunita: Look at the giraffes. They have curly eyelashes.
Ana: Yes, they do. Their eyelashes are adorable.
Yunita: And look at the zebras. They have black and white stripes on their bodies.
Adi: Guys, do you know that each zebra has different pattern?
Yunita: They do? That's very interesting!
16. What do they say about the animals?
A. Sita says that giraffes have curly eyelashes
B. Andri says that each zebra has the same pattern
C. Sita says that giraffes have black and white stripes
D. Dini says that zebras have curly eyelashes
Jawaban: A
17. “Their eyelashes are adorable.” What is the synonym of the italic word?
A. Ugly
B. Awful
C. Beautiful
D. Bad
Jawaban: C
18. Salsa: Mom, I am home. What are you cooking? It smells so good.
Mrs. Anang: I am making fruit pudding, please chill it first in the ....
A. Cupboard
B. Refrigerator
C. Microwave
D. Bowl
Jawaban: B
19. .... many people standing outside the movie theater.
A. There is
B. There are
C. There
D. Is there
Jawaban: B
20. My father is a .... he always advise people about legal problems and defend them in court.
A. Engineer
B. Carpenter
C. Lecturer
D. Lawyer
Jawaban: D
(PosBelitung.co)
Artikel ini telah diolah dari PosBelitung.co dan Tribunnews
Jawaban Matematika Kelas 6 Halaman 72 73 Perbandingan Sederhana dari Anggota Klub Sains dan Seni |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Matematika Kelas 8 Halaman 61 Memasangkan Nilai Variabel Panjang Sisi Segitiga |
![]() |
---|
Jawaban Informatika Kelas 10 Halaman 39: Apabila Lampu Merah Menyala Mobil Mobil Yang Datang |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Matematika Kelas 8 Halaman 37 Bilangan Berpangkat Bilangan Bentuk Akar |
![]() |
---|
Kunci Jawaban Matematika Kelas 7 Halaman 73 74 Tentukan Hasil Operasi Hitung Berikut |
![]() |
---|