Kunci Jawaban
15+ Soal & Kunci Jawaban UAS & PAT Bahasa Inggris Kelas 7 SMP/MTs Semester 2, You Have A Very Big TV
Ini 15 butir lebih contoh soal dan kunci jawaban UAS & PAT pelajaran Matematika kelas 5 SMP/MTs semester 2 Kurikulum Merdeka
Editor: Talitha Desena
Jawaban: B
14. “Their eyelashes are adorable.” What is the synonym of the italic word?
A. Ugly
B. Awful
C. Beautiful
D. Bad
Jawaban: C

Text for 15-17.
My Cute "White"
Hello everybody! My name is Yunita. I live in small village. I have a pet. His name is White. It is a rabbit. His fur is white and has black spots. It has long ears and short tail. He also has big eyes. My rabbit likes to eat carrot and other vegetables. I bring White to a veterinarian when he does not look well. I love White very much.
15. When does the writer take White to the veterinarian?
A. When she wants to do checkup.
B. When her mother asks her to.
C. When she has some money.
D. When White is not healthy.
Jawaban: D
16. How do White’s eyes look like?
A. Cute
B. Small
C. Long
D. Big
Jawaban: D
17. What does White eat?
A. Rice and fish
B. Carrot and other vegetables
C. Fruits and vegetables
D. Meat
Jawaban: B

The conversation is for no 18-20
Sintya: Dewi, your room is very unique and large. It has things with many different colours and shapes.
Dewi: Tes, that's right. It has two dark brown chairs, a yellow bed, a round table and a black bookshelf.
Sintya: And you have a very big TV. It's awesome.
18. We know from the conversation that .....
A. Dini’s room is very unique, colourful and has many things with different shapes.
B. Dini’s room is very unique and and has many things in the same colour.
C. Dini’s room is very small and has many things with the same shapes.
D. Dini’s room is very unique and has many things with the same shapes.
Jawaban: A
19. “And you have a very big TV.”
What is the synonym of the italic word?
A. Small
B. Huge
C. Tiny
D. Good
Jawaban: B
20. “It’s awesome.”
What is the synonym of the italic word?
A. Different
B. Expensive
C. Comfortable
D. Amazing
Jawaban: D
(PosBelitung.co)
Artikel ini telah diolah dari PosBelitung.co
Jawaban Pelatihan Pintar Kemendag Modul 3.3 Berikut ini Termasuk Alat Matematika Berbasis Elektronik |
![]() |
---|
Jawaban Matematika Kelas 6 Halaman 42 43 Berapa KM Perjalanan yang Ditempuh Pak Arman Sekeluarga? |
![]() |
---|
Jawaban Pelatihan Pintar Kemenag Modul 3.2: Apa Manfaat Pentingnya Membuat Catatan Selama Asesmen? |
![]() |
---|
Kunci Jawaban IPS Kelas 8 Halaman 79 80 Kegiatan Ekonomi Berdasarkan dengan Karakteristik Wilayah |
![]() |
---|
Kunci Jawaban IPS Kelas 8 Halaman 97 Tuliskan Bentuk Toleransi Antarumat Bearagama di Lingkungan |
![]() |
---|